Hjælp til at komme igang med at mine Crypto Coins

Det er faktisk blevet meget simpelt at komme i gang med at mine Bitcoin eller Ethereum. Der findes primært to muligheder for normale mennesker, cloud mining og GPU mining.

 

Til Cloud mining foreslår jeg du bruger en side som hedder ScryptCube. Den er meget simpel, du kan betale med kreditkort, og der er ikke noget maintenance fee, så kontrakten forsætter indtil den er udløbet. Pproblemet med at mine Bitcoins i "skyen" er normalt at der er et maintenance fee, som bliver betalt ud af dine minede bitcoins. Da maintenance fee'et normalt er betalt i USD, så kan det potentielt blive højere end dit profit hvis kursen på bitcoins falder, og du får derved et minus afkast. Når en Bitcoin miningskontrakt går i minus bliver den normalt annulleret, og alle de penge man har betalt for kontrakten er gået tabt. Sådan er det ikke hos ScriptCube, da de ikke har et maintenance fee. Der er altså ikke risiko for at maintenance fee bliver højere end afkastet så kontrakten annulleres. Klik på linket herunder for at komme i gang.

 

Til GPU mining foreslår jeg du bruger en service som hedder Cudo miner. Den er meget simpel og den er gratis. Du skal blot oprette en konto via linket nedenfor. Kontoen kan oprettes med dit google-login på 5 sekunder. Når kontoen er oprettet skal du installere cudominer softwaren på din PC, og så vil softwaren bruge din PC's ressourcer til at mine Bitcoin eller Ethereum, når du ikke selv bruger PC'en. Det koster naturligvis lidt i strøm at mine, men værdien af de minede mønter er typisk 2-3 gange så høj som strøm udgiften.