Hjælp til at komme igang med at mine Crypto Coins

Det er faktisk blevet meget simpelt at komme i gang med at mine Bitcoin eller Ethereum. Der findes primært to muligheder for normale mennesker, cloud mining og GPU mining. Cloud mining er næsten altid fup, så det er GPU mining du skal have gang i. 

 

Til GPU mining foreslår jeg du bruger en service som hedder CudoMiner. Den er meget simpel og den er gratis. Du skal blot oprette en konto via linket nedenfor. Kontoen kan oprettes med dit google-login på 5 sekunder. Når kontoen er oprettet skal du installere CudoMiner softwaren på din PC, og så vil softwaren bruge din PC's ressourcer til at mine Bitcoin eller Ethereum, når du ikke selv bruger PC'en. Det koster naturligvis lidt i strøm at mine, men værdien af de minede coins/mønter er typisk 2-3 gange så høj som strøm udgiften.

 

Hvis du vil have udbetalinger i andre coins/mønter end Bitcoin eller Ethereum, foreslår jeg du bruger en service som hedder unMineable. Den er meget simpel og den er gratis. Du skal blot bruge en adresse på den coin to vil mine. Hvis du f.eks vil mine BNB coins kan du bruge en wallet på binance. Når kontoen er oprettet skal du installere unMineable softwaren på din PC, og så vil softwaren bruge din PC's ressourcer til at mine den coins du har valgt på deres hjemmeside. Det koster naturligvis lidt i strøm at mine, men værdien af de minede coins/mønter er typisk 2-3 gange så høj som strøm udgiften.